Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи
ЧАС ТЕХНОЛОГІЙ! ДО ДНЯ МЕДИКА!

ЧАС ТЕХНОЛОГІЙ! ДО ДНЯ МЕДИКА!

18 Червня 2021

ЧАС ТЕХНОЛОГІЙ!  ДО ДНЯ МЕДИКА!
Дорогі друзі!
Хочу з Вами поділитися новиною: Сьогодні в світовому Глобальному інформаційному інжиніринговому просторі «Autodesk, Inc» вийшла стаття про наш український біонічний екзоскелет ПІЛІГРІМ-І (PILGRIM-I) розроблений для паралізованих нейрохворих, які незворотньо втратили можливість довільно рухатися і замість сидіння у візку, за допомогою своїх біопотенціалів, використовуючи цей екзоскелет, можуть тепер ходити!

https://www.autodesk.com/customer-stories/case-studies

Вперше в історії України, український технологічний медичний проект потрапив на такий глобальний рівень уваги і інформаційного освітлення!

Українська кібернетична медицина всупереч скептицизму і меншовартісним поглядам багатьох «диванних» експертів, аматорів-усезнайок - це не фантазії і «не споглядання збоку» за тим, як в постіндустріальному світі найкрутіші передові технології хтось десь втілює!
Попереду зима 2022, попереду світова виставка в Дубай WorldExpo! І ми будемо там!

Дякую Вам, моя дорога команда Української інженірінгової платформи
NodusMakerSpace в містечку інновацій UNIT.City (UNIT.City) - я ж казав, що ми всеодно це зробим ?

Щиро дякую усій команді топових фахівців «Autodesk, Inc» в Україні (Dmytro Mukhin) за натхнення і підтримку!

«Autodesk, Inc» (NASDAQ: ADSK) американська транснаціональна корпорація, найбільший у світі постачальник програмного забезпечення (САПР) для промислового і цивільного будівництва, машинобудування, ринку засобів інформації та розваг.

(https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Autodesk)


Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!