Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи
Броварський штаб протидії COVID-19

Броварський штаб протидії COVID-19

31 Березня 2020

Броварський штаб протидії COVID-19

30.03.-31.03.2020. Перша доба чергування в контрольно-пропускному медичному містечку Броварської лікарні від Броварського штабу протидії COVID-19 для нашої команди з 26 волонтерів повільно перейшла в другу!

Хоча, ранковий штурм наших контрольних воріт зеленого коридору зі звичним для українців фольклором, а також обставина того, що у авто швидкоі допомоги Нодусу, який на території містечка ніс цілодобову вахту, хтось з «прихильників дій штабу» порізав шини, намагалися нас демотивувати, проте нічний свіжий лапатий березневий сніг підбадьорював і надихав триматися!

А після того, як ми звели статистику добового прийому хворих пацієнтів на червоній та зеленій зонах КПП, настрій взагалі покращився!

За добу на червону і зелену зону КПП з’явилися 621 хворий, з яких шляхом контролю і сортування через Контрольну зону було пропущено лише 147 пацієнтів, які відповідали потребам надання медичної допомоги на вторинній ланці! Решту 474 хворих з ознаками легких катаральних явищ і температурою до 38 градусів за Цельсієм, було скеровано до сімейного лікаря!

Таким чином, роботою нашого містечка за добу більше ніж в три рази вдалося зменшити інфекційне навантаження на лікарню і її колектив! А інфекційних хворих, як і належить за рекомендаціями МОЗ в умовах Карантину, скерували на первинну ланку, яку чомусь ці хворі вперто оминають!


Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!