Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи
Дорогі друзі, дорогі партнери, колеги!

Дорогі друзі, дорогі партнери, колеги!

16 Серпня 2023

Сьогодні на базі нашої клініки NODUS разом з Міністром освіти Оксеном ЛІСОВИМ, Героєм України генерал-майором Віктором НІКОЛЮКОМ, поважними гостями, серед яких Лідери відомих Українських компаній, що своїми соціальними гуманістичними вчинками, проектами і діями, добре відомі у всьому Глобальному Світі, ми запустили Соціальний проект «Школа фізичного терапевта».

Ідея запуску даного соціального проекту виникла через велику затребуваність нейрореабілітації серед тяжкопоранених військовослужбовців, які опиняються в різноманітних лікувальних установах України, де їх закономірно зустрічає мультидисциплінарна команда, членами яких є фізичні терапевти. Оскільки останні роки на підготовку цих фізичних терапевтів різко вплинув «юний» стан освітньої фахової галузі, COVIDʼ19 і повномасшабні бойові дії, виявилося, що виникають значні труднощі у фізичних терапевтів щодо їх компетенції і можливостей, особливо, коли їм треба проводити заняття з такими тяжкими пораненими, які є найскладнішими пацієнтами для курації.

Враховуючи, те що клініка в 2014 році започаткувала власний благодійний проект «NODUS» саме з нейрореабілітації тяжкопоранених військово-службовців, і зуміла, завдяки наявним технологіям і своєму досвіду роботи з складними травмами і пошкодженнями, відновити більше 460 тяжкопоранених, які для інших установ і медичних команд були «не підйомними», розробила клінічні настанови і різного роду методичні рекомендації, алгоритми та програми, які вирішила в рамках даного соціального проекту безкоштовно, в якості навчального матеріалу передати усім охочим фізичним терапевтам, які вирішили підвищити рівень своєї професійної спроможності використовуючи передовий багаторічний досвід клініки.

ДИЗАЙН НАВЧАННЯ:
Навчання off-line, безкоштовне
Тривалість навчання однієї групи 1 міс
Кількість слухачів в групі 20
Вимоги до претендента: освіта за фахом, обов'язкова робота (підтверджений намір) в державному закладі охорони здоров’я (включаючи шпиталі)
Програма навчання: авторський курс методик, клінічних настанов з нейрореабілітації НПЦНР «Нодус», які були представлені в професійних друкованих міжнародних виданнях, індексованих Scopus та, в продовж 9 років, апробовані і використані в підготовці фахівців з реабілітації шпиталів різних силових відомств України.
Структура навчання: щоденні лекції + практичні заняття + участь в клінічних кейсах
Контроль вхідний: комп'ютерні тести (100 запитань на 2 години) + практичний іспит
Контроль вихідний: комп'ютерні тести (100 запитань на 2 години) + практичний іспит
За результатами: сертифікат школи, повірений провідними фахівцями України, або довідку про участь
Зареєструватися і подати заявку можна за посиланням:
https://www.nodus.ua/shkola-fizychnogo-terapevta/

Особливі слова подяки хочемо висловити компанії «EPAM Systems», - Ви – не тільки феномен в ІТ-індустрії, а і феномен соціально відповідального бізнесу. Дякуємо дорогий наш і давній партнер БО «БФ «КРАН», що знову разом беремося за нову глибу, аби зрушити з місця хронічну соціально-задавнену проблему заради тяжкопоранених. Щиро вдячні Страховій компанії «УНІКА», компаніям WINNER Automotive, EuroMeta, ARTRONIX, без допомоги, так само не можливо б було в умовах війни дати життя цьому проекту.

Сьогоднішнє свято, як і багато інших знаменних і видатних подій в Україні супроводжував наш незмінний і славетний ФІГАРО! Олександре, дякуємо за гостинність, турботу, оце якесь справжнє сімейне піклування, за настрій і атмосферу.

Освіта – ключ до самодостатності, самобутності і автентичності.
Освіта – основа культури і розуміння своєї історії.
Освіта – розуміння своїх кордонів і як їх боронити, як давати відсіч ворогу
Освіта – суспільні договори, свобода, демократія, - все те за, що ми так боремося
Освіта – мова, армія, медицина, віра!

Слава Україні!


Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!