Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи
Дружній візит в Нодус гуманітарної офіційної японської делегації, організованої Dewi Sukarno, дружиною першого Президента Індонезії Сукарно

Дружній візит в Нодус гуманітарної офіційної японської делегації, організованої Dewi Sukarno, дружиною першого Президента Індонезії Сукарно

24 Січня 2023

За ці 8 з лишнім років, з початком війни росії проти України на Сході нашої багатостраждальної держави, до нашого ефективно функціонуючого Благодійного проекту «NODUS» в партнерстві з БФ «KRAN» (Інна Данченко) для тяжкопоранених військово-службовців ЗСУ та інших силових відомств, інтерес відомих гуманітарних місій та офіційних міжнародних делегацій продовжує закономірно зростати.

Нам приємно, що в обличчях команди Нодусу вони бачать дієву і технологічну українську медицину, а не ту, яку за постсовковою калькою чи зіржавілим шаблоном меншовартості звикли її представляти, щоб можливо розчулювати донорів, вдаючи з себе якихось немощних чи недієздатних.

Українська професійна медицина, як і наші Збройні сили України, несправедливо недооцінені феномени третього тисячоліття, які безповоротно змінюють на краще, кожен в своєму напрямку, парадигму відношення до всього українського, як би це кому і не хотілося.

Саме про це і сьогоднішній дружній візит гуманітарної офіційної японської делегації, організованої Dewi Sukarno (Lady Dewi Sukarno international Fan Cub) дружиною першого Президента Індонезії Сукарно, а також відомою як філантроп, підприємниця, благодійниця та меценатка в Японії.

Dewi Sukarno з перших днів ескалації цієї кровопролитної війни стала активно брати участь в різних проєктах для підтримки України.

І ось, зі своїми однодумцями Olimpia Cebotari , член Lion Club France, Juan Henri Tamenne, амбасадор Amities sans Frontiere Japon під керівництвом Леді Деві, Засновник раллі Peace & Culture, Dаіsuke Tarutani , японський волонтер, який займався евакуацією українців в Японію під час вторгнення, Negishi Shingo, філантроп, власник косметичної компанії, Tatsuya Ono, волонтер власник ІТ- компанії, та іншими членами організації Earth Aid Society , створеної Леді Деві, вона тут, в Україні, в Нодусі, приїхала до тяжкопоранених, котрі проходять нейрореабілітацію в клініці.

«Мене рухає лють до тих, хто розпочав цю жорстку війну проти України»,- сказала Леді Деві сьогодні, познайомившись із нашими хоробрими пораненими в Нодусі.

Діалог, сльози на очах, міцні щирі обійми – все заради Перемоги над злом, заради життя, заради торжества HUMANITY IN THE WHOLE WORLD


Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!