Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи
До лікарні через КПП: у Броварах запровадили унікальну систему протидії коронавірусу

До лікарні через КПП: у Броварах запровадили унікальну систему протидії коронавірусу

03.04.2020

На території місцевої лікарні у Броварах розгорнули містечко і "розбили" маршрути, аби медики, відвідувачі лікарні і пацієнти з небезпечними симптомами не перетиналися. Перш, ніж пропустити відвідувачів на територію, усім вимірюють температуру і дезінфікують.

Щоб потрапити до лікарні, слід пройти через спеціальний контрольно-пропускний пункт. Тому там часто утворюються черги. Таких заходів вживають, щоб зупинити коронавірус.

Усім вимірюють температуру, обробляють дезінфікуючими засобами і навіть кварцюють.

Медичні працівники, які приходять на роботу з дому, без засобів захисту, не мають жодного перетину з хворими. Пацієнти, які мають симптоми інфікування, ніде не з'єднуються з пацієнтами хірургічними, терапевтичними чи урологічними, – розповів директор місцевого центру нейрореабілітації Олександр Кулик.

Пацієнтів з високою температурою направляють до інфекційного відділення, решту – до сімейних лікарів. Їх забезпечили засобами захисту.

Усім відвідувачам вимірюють температуру та проводять дезінфекцію / Фото 24 канал

"Сортуванням" пацієнтів тут займаються волонтери – учасники бойових дій на Сході України. За їхніми словами, вони знову перебувають на передовій, але протистоять невидимому ворогу. Проте добровольців не вистачає, тому що кожної доби через КПП проходить понад 600 людей.

Симптоми коронавірусу / Інфографіка 24 Каналу

Джерело: https://kyivnews.24tv.ua/ru/do_likarni__cherez_kpp_u_brovarah_zaprovadili_unikalnu_sistemu_protidiyi_koronavirusu_n1309348


Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!