Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи
Соціальний проект "Школа фізичного терапевта"

Соціальний проект "Школа фізичного терапевта"

16 Серпня 2023

Дорогі друзі, колеги, партнери!
Ми звісно, очікували, що до нас надійде чимало заявок на навчання в Школі після її офіційної презентації, проте не очікували, що тільки за два тижні після заходу, ми зберемо таку кількість Ваших запитів на участь в проекті, яку ми прогнозували отримати впродовж тільки декількох років.

Так, освіта і практична підготовка фізичних терапевтів до роботи з конкретними хворими, тяжкопораненими нейропрофілю - є гострою потребою, особливо, коли щодня додаються десятки нових випадків, однак, нажаль, ми тільки стартуємо і наші можливості скромні і обмежені.

Тому ми б хотіли відібрати з поміж інших добре базово підготовлених фахівців, яким би додали тільки специфічну надбудову, відкрили деякі деталі та тонкощі майстерності з нейрореабілітації, і вони далі б зовсім інакшими пірнули в роботу з пораненими в державних закладах охорони здоровʼя.

Наш курс не замінює собою «Виш» і ми не конкуруємо з прийнятими освітніми стандартами в галузі, і тим більше не збираємося порівнювати нашу програму з іншими!
Наше завдання - у воєнний час за короткий проміжок часу, інтенсивно розкрити потенціал відібраних слухачів та розширити їх знання, можливості, професійний кругозір, а також інструменти, аби вони це все скерували на максимальну допомогу пораненим з нейротравмами!
Лише прикладні знання, лише конструктивний діалог!

Ми запланували 38 лекцій, 38 практичних занять і 16 годин самостійного відпрацювання з хворими - сумарно 148 академічних годин фільтрованої відібраної спеціальної інформації з фізичної терапії в нейрореабілітації!

Ще раз коротко викладу інфо про проект у вигляді картинок.
Нажаль, маленькими буквами буде розклад і теми, але якщо відкрити з компʼютера то все буде читаємо.

Скоро ми розмістимо разклад і теми на сайті Нодусу в вкладці "Школа фізичного терапевта", але поки що так.

Відбір претендентів триває, можете і надалі надсилати звернення, ми формуємо навчальні групи для занять впродовж року.
Претендентам, яких ми відберемо, надішлемо лист і запропонуємо пройти вхідний контроль та розкажемо всі організаційні деталі в телефонній розмові.

Дякую за підтримку і розуміння!

Слава Україні!

"ЗНАННЯ ПРИХОДЯТЬ ЧЕРЕЗ ДІАЛОГ"


Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!