Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи
Спішу розділити з Вами, дорогі друзі неймовірну новину!

Спішу розділити з Вами, дорогі друзі неймовірну новину!

24 Грудня 2021

Сьогодні на базі школи тактичної медицини, навчального центру «Десна» імені Князя Ярослава Мудрого, наша команда Нодусу, в рамках свого власного Благодійного проекту «NODUS», котрий ми ведемо з 2014 року і по нині, разом з командувачем військ оперативного командування «Північ», генерал-майором Віктором Ніколюком, начальником 169-го Навчального центру "Десна" імені князя Ярослава Мудрого, бригадним генералом Олександром Жакуном, начальником школи тактичної медицини підполковником Олегом Вознюком , а також іншими представниками командування ЗСУ та гостями відкрили перший в Україні симуляційний компʼютерний клас для занять з тактичної медицини.
В даному класі реалізована концепція асиміляції комп’ютерних індивідуальних робочих місць в єдине навчальне середовище з комп’ютеризованими симуляторами, наочними навчальними засобами та матеріалами, що мають можливість еволюціонувати до 3D архітектури реалізації заняття.
Ми віримо, що скеровуючись у своїх діях до стандартів НАТО, і підтягуючи освітньо-методичні вимоги до передових платформ, які довели свою ефективність та результативність на прикладах різних збройних конфліктів, підготовка українських бойових медиків далі крокуватиме до найбажаніших висот, адже тепер з поміж іншого в ресурсі школи з’явилася можливість:
1. Проведення незалежного комп’ютерного вхідного, проміжного, вихідного екзаменаційного контролю, індивідуального тестування, індивідуального незалежного оцінювання здобувачів спеціальної освіти
2. Практичного та теоретичного навчання, підготовки бойових медиків з використанням сучасних відкритих on-line освітніх проектів та майданчиків, відеоконтенту, графічних модулів 3D навчання, відпрацювання спеціальних навичок
3. Використання спільного Українського Інтернет-інформаційного навчального простору за напрямом «Тактична медицина»
4. Інформаційно-освітницької діяльності та взаємодії

Учасники цього передноворічного заходу змогли, як то кажуть, «на власні очі» змогли переконатися в масштабності проекту і інноваційності використаних технологій!

Було вкрай приємно з рук бригадного генерала Олександра Жикуна та підполковника Олега Вознюка отримати відзнаки для нашого колективу і нашої клініки Нодус!

Щиро вдячні за допомогу і підтримку в реалізації цього сміливого задуму громадській активістці, меценату Олесі Кирильчук, громадській активістці, директорці БО «БФ «Кран», Інні Данченко, Ларисі Родченко, Вадиму Франасюку, ТОВ «Інфопульс Україна», «Clario».

Особливу подяку висловлюємо Міністру оборони України та Командуванню Медичних сил Збройних сил України за сприяння в цій, здавалося б на перший погляд, не підйомній справі.

Ще раз переконані, що разом ми можемо все! Разом ми нездоланна сила! Слава Україні!

Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!