Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи
Професійний погляд в нейрореабілітації
Керiвник вiддiлу органiзацii та управлiння охороною здоров’я
7492
Сьогодні маю можливість взяти інтерв’ю у кандидата медичних наук, лікаря вищої категорії, лауреата нагороди ім. Н.Пільман «За внесок у розвиток дитячої офтальмології в Україні» - Деряпи Ірини Валентинівни, яка розповість про свою професійну діяльнісь, проблеми та міфи, які існують на сьогоднішній день в офтальмології, дасть поради як надовго зберегти хороший зір.
Керiвник вiддiлу органiзацii та управлiння охороною здоров’я
5938
Заєць Володимир Борисович, 1976 року народження, закінчив Національний Медичний Університет ім. О.О. Богомольця в 1999році. З 1999 по 2001 рік проходив інтернатуру з травматології та ортопедії на базі Територіального Медичного Обєднання №1 м. Житомир та на базі ортопедичного відділення Київської міської лікарні №8. З 2001 по 2005 роки працював лікарем ортопедом-травматологом, а з 2005 по 2006 роки – молодшим науковим співробітником у відділенні фізіології та патології опорно-рухового апарату Інституту геронтології АМН України. 
Керiвник вiддiлу органiзацii та управлiння охороною здоров’я
3641
Закінчив Рокитнівське медичне училище Рівненської області з відзнакою. Працював завідуючим ФАПом як фельдшер-акушер в Житомирській області. 
Після армії поступив в Тернопільський медичний інститут (зараз Медична Академія ім.. Горбачевського.)
Керiвник вiддiлу органiзацii та управлiння охороною здоров’я
4371
В 2001 році закінчила лікувальний факультет Вінницького медичного університету. Проходила інтернатуру по педіатрії, 2 роки працювала в Києві на дільниці. В 2008 році отримала спеціалізацію  дитячого анестезіолога  та працюю в  ДКЛ№7 у відділенні реанімації та інтенсивної терапії по сьогоднішній день.
Керiвник вiддiлу органiзацii та управлiння охороною здоров’я
3204

Іване Михайловичу, розкажіть, будь ласка, коротко про себе та про Ваш життєвий шлях.

Я з колгоспно-селянсько-робітничого середовища, після школи рік працював у колгоспі помічником комбайнера, електромонтером, на польових роботах.


Блогери

Олена Федорівна Майданник
Психоневролог (психіатр), лікар ФРМ, кандидат медичних наук, заступник директора-медичний директор


Олександр Васильович Кулик
Заслужений лікар України, доктор медичних наук, нейрохірург вищої категорії, лікар функціональної діагностики, лікар ФРМ, директор центру

Категорії
Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!